Arrow har allerede sammen med Simplivity leveret unikke og suveræne løsninger baseret på Lenovo servere og Simplivitys unikke accelerator kort. Hvis ikke du allerede har hørt om Simplivity så tag fat i os med det samme. Her er virkelig tale om nytænkning og forenkling af datacentret! 
 
Her følger nogle eksempler på løsninger:
 
1) 10 x Simplivity Lenovo servere overtager en større datacenter lokation.

Over 20 servere, 2 spejlede SAN’s og en større backup licens fee er blevet erstattet af 10 SimpliVity_Lenovo servere hvoraf de 8 er installeret på deres nye super moderne datacenter der kører 100% på clean energi. De 8 servere fylder kun 16U i Rackskabet så det er ikke engang fyldt halvt op. De sidste 2 SimpliVity servere er installeret på den anden side af øen, hvor de fungere som remote backup.
 
2) 3 x Simplivity Lenovo servere erstatter 2 store racks

En Service Provider har valgt at standardisere på SimpliVity. De har erstattet næsten 2 Rack’s med server, storage switch, storage og backup med 3 store SimpliVity noder. Et større Dell datacenter er således blevet simplificeret på en simpel og enkelt platform.
 
3) 14 x Simplivity Lenovo servere garanterer konsolideret og forenklet og ikke mindst unik replikering i mellem datacenter lokationer i Europa og USA

En større virksomhed med mange worldwide lokationer har netop valgt at standardisere globalt på SimpliVity. Første opgave er at konsolidere og forsimple deres datacentre i Washington DC og Amsterdam. HP servere og Storage bliver erstatter af 7 SimpliVity servere hvert sted hvor 3 af servere bliver sat op i et SQL Cluster der således replikerer med de andre servere mellem USA og Holland. Dvs i alt 14 2U Servere erstatter 2 fyldte data centre. SimpliVity var den eneste leverandør der kunne binde de 2 datacentre sammen således at al administration foregår fra de centralt placerede IT folk i et kendt management interface nemlig VMware vCenter. Backup er sat op til at køre hver time mellem de 2 sites altså på tværs af 1000vis af kilometer. Det betyder, at skulle deres datacenter i USA gå ned vil de pågældende VM’s startes på siten i Amsterdam på ganske få minutter. Gartner Group var hyret ind som ekstern valideringspartner og de måtte sande at dette design er så enkelt og ekstremt effektivt.