McAfee

McAfee er verdens største dedikerede IT-sikkerhedsfirma og arbejder på at løse selv de mest vanskelige sikkerhedsmæssige udfordringer på globalt plan. Gennem proaktive og gennemtestede løsninger sikrer McAfee systemer, netværk og mobile enheder verden over, samt brugere når de browser, shopper og forbindes til Internettet.

McAfee giver fuld beskyttelse af klienter, servere og netværk samt muligheden for at overvåge og håndhæve IT-sikkerheden i virksomheder. 

McAfee hos Arrow ECS

Fokus
Ligesom McAfee arbejder Arrow ECS’ McAfee team ud fra mottoet ”Safe Never Sleeps”. Vi har altid dette motto i baghovedet i vores daglige arbejde og tænker det ind i vores rådgivning. Der opstår kontinuerligt nye og hidtil ukendte trusler i det moderne trusselsbillede, og det tager vi altid med i betragtning, når vi vurderer sikkerhedsbehovet hos den enkelte kunde. Vores medarbejdere i teamet er yderst kompetente til at klare enhver udfordring, når det drejer sig om risicihåndtering fra både kendte og nye trusler. Derudover arbejder vi også på at begrænse potentielle tab af data, hvis skaden skulle være sket.

Løsninger
Vores løsninger tager hensyn til den konstante strøm af phishing-forsøg, skadelige websteder og de kompromitterede enheder, der kan være tale om i det enkelte tilfælde. Intel Security's sikkerhedsløsninger kan både bruges på de mest enkle og de mest komplekse IT-infrastrukturer og på flere niveauer, hvorved IT-sikkerheden højnes markant.

Kompetencer
Vores McAfee team har alle hver deres kompetenceområde, som i fællesskab sikrer, at vores kunder når i mål med deres udfordringer. Vi kan hjælpe med alt fra produkt-information og produkttræning til at yde licensrådgivning, pre-sales konsulentarbejde og teknisk arbejde. Derudover har vi også fokus på og kompetencer inden for fremadrettet forretningsudvikling. Som en del af vores service tilbyder vi: 
 • Demoer
 • PoC – Proof of Concept
 • Teknisk træning

Alle medarbejdere der arbejder med salg af McAfee produkter, er certificeret i alle seks Intel Security produktkategorier. Alle pre-sales medarbejdere er certificeret på den tekniske del af de seks produktkategorier samt ACE certificeret indenfor endpoint- og netværkssikkerhed.

 
How can we help?
Mere end 75% af al hacking målrettes SMB virksomheder, og det mener vi, bør tages alvorligt. Vi anser aldrig to kunder som værende ens og for at sikre os at slutkunden får den bedst mulige sikkerhedsløsning, analyserer vi trusselsbilledet grundigt i det enkelte tilfælde. Vores solutions specialister demonstrerer gerne McAfee produkterne, således at der skabes konsensus mellem forhandler og slutkunde omkring hvilke produkter, der vil være de rigtige i det enkelte tilfælde. 
 
Vi ser det som en vigtig opgave at være forhandlerens sparringspartner i forbindelse med salget af en McAfee løsning. Med vores mangeårige erfaring inden for området kan vi bruges som sparringspartner under hele den proces, som er forbundet med et salg. Vi vil gerne bidrage til den dialog du, som forhandler, skal have med dine kunder omkring en ny eller forbedret sikkerhedsløsning, og sammen kan vi sikre den optimale proces for alle parter, med det endelige mål at få optimeret slutkundens sikkerhed.

Tilbage til producenter

 

 Seneste nyheder

 
 1. 24-10-2018

  Sådan fås dobbelt performance samtidig robust beskyttelse af web servere

  Ny teknologi med McAfee til beskyttelse af web servere.
 2. 17-01-2018

  Skyhigh Networks Leader i Gartner's CASB Magic Quadrant

  Skyhigh Networks - den førende udbyder af Cloud Access Security Broker (CASB) teknologi.
 3. 17-01-2018

  Skyhigh Networks joins McAfee, the device-to-cloud cybersecurity company

  McAfee afsluttede sit køb af Skyhigh Networks den 3. januar 2018.

Kontakt

Kim Elgaard
Sales Specialist - Security
+45 28 19 60 78
Inside Sales
+45 70 25 45 00