/ > Producenter > Nimble Storage

Nimble Storage

Nimble Storage har en storage-løsning, som er gennemført enkel og utrolig effektiv og med mange unikke features.

Predictive Analytics med InfoSight
Nimble Storage er førende inden for predictive flash storage-løsninger og tilbyder en Predictive Flash-platform, som kombinerer flash ydeevne med predictive analyser.

InfoSight analyserer løbende lagringen i realtid, hvorfor man ikke behøver at holde styr på, om noget skal ændres eller opgraderes. Systemet viser tydeligt via rapporterne, hvornår der er behov for det. Som kunde får man automatisk en rapport, som viser, når IT-miljøet har behov for mere kapacitet og ydeevne. Desuden er løsningen enkel at opgradere. Med løsninger følger også en ”Root Cause Analysis/RCA”, som identificerer den præcise årsag til hvert enkelt problem.
 
infosight-cutout-img.png

InfoSight fungerer som 1st og 2nd-line support og løser 90% af alle udfordringer. For at få hjælp til de resterende 10% af ens supportbehov henvender man sig til deres 3rd-line support, som er tilgængelig 24x7 og svarer inden for nogle minutter.

Læs mere her


Cache Accelerated Sequential Layout
Nimble Storage benytter det bedste fra to diskteknologier - SSD og store traditionelle harddiske. Det gør Nimble Storage unik ved at udnytte diskene til det, de er gode til hver især. SSD til at læse fra, og harddiske til at skrive til. Ved at udnytte hver harddisk til det, den er bedst til, optimerer Nimble kapacitetsudnyttelsen. Nøglen til den bedste performance for prisen er Nimbles filsystem CASL – Cache Accelerated Sequential Layout. Den sørger for, at data altid ligger på det rigtige medie – de aktive data på SSD og de inaktive data på HDD-diske.

Flash Arrays

Multicloud Flash Fabric gør det nemt at implementere flash overalt. Brug en kombination af all-flash og hybrid flash på tværs af private og public clouds. Læs mere her

unified_flash_cloud_fabric_w_arrows.jpg


Nimble Cloud Volumes
Rigtig mange arbejder på den hybride storage løsning, der bringer de store cloud vendors som Microsoft og Amazon ind i vores lokale datacentre som en flydende pool af ressourcer. Dette gælder også Nimble Storage. Læs mere her

ncv_graphic_outlined_clouds_AWS_MS_NCV.jpg

Bliv inspireret af udvalgte Nimble Storage videoer
Du kan finde en lang række af interessante online videoer omkring Nimble Storage. Vi har udvalgt et par stykker, som vi synes er rigtig gode og informative.

Video screenshot 2.jpg Video screenshot 3.jpg Video screenshot 4.jpg
 
Nimble Storage teamet hos Arrow
Vi kan præsentere et stærkt team af ressourcer, som alle vil arbejde med Nimble Storage hos Arrow. Tag fat i os, hvis du får brug for hjælp til prissætning, tilbudsskrivning, pre-sale support, demo, slutkundebesøg, design, installation, marketing mm.

Nimble contacts.jpg

 

 

 Seneste nyheder

 
 1. 14-06-2017

  Multi-cloud storage Q&A

  Hvordan kombinerer du det enkle i skyen med den nødvendige stabilitet i din virksomheds infrastruktur?
 2. 14-06-2017

  Multi-cloud løsninger til virksomheder

  Få her et overblik over, hvordan Nimble Cloud Volumes kombinerer det enkle i skyen med virksomheders krav til stabilitet.
 3. 22-05-2017

  Predictive Analytics med InfoSight fra Nimble Storage

  Nimble Storage er førende inden for predictive flash storage løsninger og tilbyder en Predictive Flash-platform, som kombinerer flash ydeevne med predictive analyser.
 

 Kontakt

 
Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77
Thomas Sørensen
Backoffice & Project Coordinator
+45 30 16 13 19
Flemming Ossian
Solution Specialist
+45 30 16 13 21