/ > Producenter > Nutanix
Nutanix

Nutanix

​Nutanix – en fremragende platform til virtualiseringsprojekter
 
Nutanix Virtual Computing Platformen er en såkaldt Converged Infrastructure løsning, der konsoliderer compute-laget og storage-laget til at være én integreret løsning. Nutanix er ikke bare en omkostningseffektiv løsning, den er samtidig en skalerbar løsning, og kan klare selv de kraftigste arbejdsbyrder, såsom:
 • Virtual Desktop Initiatives (VDI)
 • Big Data
 • Server Virtualization
 • Disaster Recovery
 • Enterprise Branch Offices
Nutanix giver vores partnere muligheden for at accelerere og vækste deres virtualiseringsforretning hurtigt og samtidig opnå en høj omsætning og et godt dækningsbidrag. Nutanix er et virtualiseret datacenter, der anbefales af både VMware, Citrix og Gartner, som en fremragende platform til server virtualiserings applikationer og desktop virtualisering.
 
Nutanix anvender de samme design principper og teknologier som it-entreprenører såsom Google, Facebook og Amazon og tilpasser disse til anvendelse hos både private og offentlige virksomheder samt service udbydere.
 
Med Nutanix kan du hjælpe dine kunder til at accelerere deres virtualiseringsprojekter indenfor f.eks. Cloud, VDI, systemgendannelse og Big Data, med en hurtig, simpel, skalerbar og automatisk løsning. Siden lanceringen af Virtual Computing Platform, har Nutanix været en hurtigvoksende virksomhed inden for it-infrastruktur.  
 
Vi har samlet nogle relevante arkitektur-referencer og whitepapers, der giver dig muligheden for at få yderligere indsigt i de løsninger og egenskaber Nutanix tilbyder.

Arkitektur-referencer:
Løsninger:
Besøg www.nutanix.com for mere information om Nutanix og de muligheder de kan give dig.

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 10-04-2019

  Gratis Enterprise HyperVisor

  Hvis HyperVisor er blevet gratis, hvorfor så betale for den?
 2. 04-04-2019

  Nutanix Files, Enterprise NAS – self -tuning, -healing og -service

  Med Nutanix Files får du Enterprise NAS funktionalitet direkte fra din Nutanix løsning.
 3. 02-11-2016

  Nutanix er pioneren inden for Hyper Converged Infrastruktur

  Nutanix leverer løsninger, som giver virksomhedernes it-administratorer tid til at fokusere på de applikationer og tjenester, der driver forretningen.
 

 Kontakt

 
Thomas Grosbøl
Business Unit Manager
+45 28 19 60 65
Lars Køhler Simonsen
Channel Development Manager
28196022
Inside Sales
+45 70 25 45 00