/ > Producenter > Nvidia

Nvidia

GPU baseret computing vil forandre din verden
NVIDIA er måske mest kendt fra gaming industrien, hvor der vel ikke er den teenager med respekt for sig selv, der ikke har eller drømmer om et kraftfuldt grafikkort fra NVIDIA.

En GPU har den egenskab, til forskel fra en CPU med typisk 16-28 cores, at den indeholder tusindvis af cores. Det betyder, at en GPU kan afvikle mange specifikke opgaver samtidigt, imens en CPU er bygget til at klare én ting af gang.

Heraf er der flere ressourcekrævende opgaver såsom massiv processorkraft til deep learning (AI), virtualisering af desktop (VDI) og app´s samt visualisering, som med fordel og den rette software kan afvikles på en GPU.

Bedre brugeroplevelse, besparelser af plads, strøm og køl i datacentret samt ultimativt nye muligheder indenfor AI og træning af neurale netværk gennem hurtigere databearbejdning er eksempler på værdiskabelse for virksomheder, forskningsmiljøer og samfundet som helhed.
Nvidia.png
NVIDIA GRID software
Optimér brugeroplevelsen med NVIDIA software gennem bedre performance af Virtuel PC (VDI) og virtuelle apps. Ved at virtualisere GPU’en opnås flere ressourcer tilgængelig for acceleration af det enkelte VM og app’s som CAD/CAM, Youtube, Skype og PowerPoint. Vidste du f.eks. at CPU-forbruget til grafiske opgaver alene fra Win7 til Win10 (2018) er steget med 50%?

Læs mere om GRID her
 
NIVIDA Tesla GPU
Tesla GPU’er leveres som option i servere fra de fleste producenter, bl.a. fra Lenovo og HPE. Afhængig af de specifikke workloads der ønskes accelereret af GPU’en, vælges den rette GPU, og en licens giver adgang til den udvidede funktionalitet.

Læs mere om Tesla her

NVIDIA DGX Systems for AI
I egen Purpose Built Appliance tilbyder NVIDIA en løsning specifikt designet til AI. DGX platfomen er en GPU baseret supercomputer præ-konfigureret med software og værktøjer til udviklere og forskere. Den findes også i en mindre udgave som workstation. I samarbejde med bl.a. NetApp og Pure Storage tilbydes komplette validerede pod designs – med fælles konsollideret support.

Læs mere om DGX Systems her
 
NVIDIA GPU Cloud
Hardware acceleration er blot én ud af flere forudsætninger for en effektiv og optimeret platform. NVIDIA stiller gratis udviklingsværktøjer og præ-validerede containere til rådighed for optimal udnyttelse af GPU’ens muligheder. Ligeledes er GPU platformen tilgængelig hos alle større hyperscalere for et fabric og økosystem – flyt prototype, applikation og workloads mellem datacentret, desktop’en og skyen. 

Læs mere om NGC her

Se en kort video her Nysgerrig på hvad GPU baseret computing kan gøre for dig?

Arrow + Nvidia.jpg

Arrow ECS er distributør af NVIDIA Data Center løsninger.

Kontakt os og hør mere om mulighederne med NVIDIA.
Telefon: +45 70 25 45 00

Kontakt

Søren Laisen
Channel Development Manager
+45 30 16 13 42