/ > Producenter > Pure Storage

Pure Storage

​Først var der disk, så var der hybrid flash og nu All Flash Array. At kunne øge hastigheden er væsentligt for enterprise virksomheder. Med Pure Storage All Flash Array får kunderne en af de mest avancerede og teknisk robuste in-demand teknologier på markedet.

1 juni 2015 lancerede Pure Storage tre nyskabelser til deres produktportefølje: Evergreen Storage, FlashArray//m og ikke mindst Pure1.

Samlet bestod lanceringen af det første fuldoptimerede All-Flash Array system, opgraderet på både hardware og software og med et nyt cloud-baseret management system - alt samlet i ét.

Pure Storage leverer således det første All-Flash Array system med komplet end-to-end integreret hardware og software. FlashArray//m er ydermere udstyret med en arkitektur, der kan opgraderes i sektioner og leverer en stigning i ydeevne på helt op til 50%. Desuden ses 2,6 gange forbedring i densitet og 2,4 gange forbedring i ydeevne pr. TB. i forhold til tidligere Flash Array generationer.

Pure Storage differentierer sig fra konkurrenterne ved at kunne tilbyde et produkt, der er let tilgængeligt og samtidig kan håndtere gigantiske datamængder uden at ydeevnen påvirkes.

Læs meget mere her http://www.purestorage.com/


Tilbage til producenter

 

 Seneste nyheder

 
  1. 23-01-2017

    PureStorage frigiver ny opdatering

    PureStorage har netop frigivet deres nyeste opdatering 4.9x

Kontakt

Klaus Jensen
Solution Specialist - IBM Storage
+45 60 23 60 08
Inside Sales
+45 70 25 45 00