/ > Producenter > Simplivity

SimpliVity

De fleste virksomheder ønsker i dag at udnytte deres IT ressourcer maximalt. De slås med stramme budgetter og komplekse løsningsvarianter. Skal en maksimal ressourceudnyttelse virkelig lykkes, har it-organisationen brug for at være strømlinet, konkurrencedygtig og effektiv. Driften skal trimmes og datacenteret skal holdes adræt.

SimpliVity Forenkler IT
SimpliVity leverer det, de konventionelle datacentre savner: Høj ydeevne, beskyttelse og elasticitet nutidens organisationer. SimpliVity møder desuden efterspørgslen på cloud og økonomisk fleksibilitet.

De løbende investeringer i datacenterinfrastruktur, der anvender ineffektive metoder til lagring og behandling af data er ikke svaret - heller ikke den måde disse IT-komponenter styres i funktionelle siloer. Det er kompliceret, arbejdskrævende, ineffektivt og dyrt. SimpliVity tilbyder et revolutionerende, banebrydende og innovativt datacenter designet til at forenkle - og levere store besparelser i driftsomkostninger.

Hewlett Packard Enterprise har opkøbt SimpliVity. Ved at samle HPE best-in-class infrastruktur, automatisering og cloud management software med SimpliVity’s brancheførende software-definerede data management platform, kan HPE nu levere branchens eneste ”built-for-enterprise” hyperconverged løsning. Dette åbner op for nye spændende muligheder.

Hvis du er interesseret i en snak omkring mulighederne med SimpliVity – kontakt Lars Grubach, Arrow på 2819 6077.

 

Tilbage til producenter

Kontakt

Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77
Inside Sales
+45 70 25 45 00