2017 09 Splunk Insights for Ransomware linkedin_v1.jpg

Splunk Insights for Ransomware
Get Ready for the next attack
 
Splunk Insights for Ransomware giver mindre organisationer et ekstra lag af sikkerhed ved at hjælpe dem med at bekæmpe ransomware. Ved at åbne op for en bredere og mere analytisk tilgang til sikkerhed gør Splunk Insights for Ransomware det muligt for underbemandede it- og sikkerhedspartnere at få overblik over potentiel ransomwareaktivitet på tværs af it-miljøet.
 
Nedenstående tilbud er en meget målrettet måde at sælge Splunk Enterprise på. Den hjælper mindre it- og sikkerhedspartnere med at komme i gang med Splunk og med at bekæmpe ransomware. Licensen tilbydes til en meget konkurrencedygtig pris sammenlignet med traditionelle ransomware løsninger. Splunk Insights for Ransomware består af en ”use case”-begrænset licens til at bruge Splunk Enterprise. Denne specielle licens bruges til at opdage, undersøge og bekæmpe ransomware. Man kan bruge alt data men kun til brug for ransomware. Splunk Insights for Ransomware har en ny prismodel, der ikke er baseret på dataforbrug, men snarere en ”Ransomware overvågnings-konto” – Det betyder en løsning, der er let at bruge og let at sælge. Splunk Insights for Ransomware giver dig nye kunder på rekordtid.
 
 
Brug Splunk Insights for Ransomware for at udnytte det fulde potentiale ved analytics. Find skjulte afvigelser så du kan vurdere, lokalisere og begrænse ransomware.