/ > Producenter > Supermicro

Supermicro

Supermicro er en førende inden for high performance, high efficiency server teknologi og innovation. Supermicro udvikler og leverer end-to-end grønne computingløsninger til datacenteret, cloud computing, enterprise IT, big data, high performance computing (HPC) mm. Løsninger spænder fra server, storage, blade og workstations til komplette racks, netværksenheder, server managaement software og teknologi support og services.

Fleksibilitet og pålidelighed
Supermicro tilbyder kunderne en høj grad af fleksibilitet og tilpasning ved at levere, et bredt udvalg af serverkonfigurationer, hvorfra de kan vælge den optimale løsning, der passer til deres computerbehov. Supermicros serversystemer, underliggende systemer og tilbehør er arkitektonisk designet til at levere et højt niveau af pålidelighed, kvalitet og skalerbarhed. Dette giver kunderne fordele inden for områder som compute performance, density, thermal management og energieffektivitet, hvorved det er muligt for kunderne at nedbringe total cost of ownership – TOC.

Miljømæssig leadership
Som førende inden for energieffektiv computing er Supermicros mål at fremme implementering af arkitekturer og teknologier, som kan forbedre computereffektivitet og spare op mod 6 milliarder dollar om året på verdenspla. For mere information, klik her.  Supermicros produkter er miljøvenlige, og opfylder eller overgår RoHS-kravene. Virksomhedens motto er: We keep IT Green ™.
 
Er du interesseret i at høre mere om Supermicro og de produkter, de tilbyder, er du velkommen til at kontakte teamet. Du kan også læse mere om Supermicro her

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13