1811 Tenable sårbarhedsscanning LinkedIn banner.jpg

Få lavet en sårbarhedsscanning, som vil synliggøre de sikkerhedshuller, som kan svække din virksomheds IT-sikkerhed indefra.
 
Angreb på it-systemer udnytter ofte, at systemerne anvender gamle versioner af software, der ikke er opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser. Derfor kan I øge sikkerheden ved at opdage og opdatere forældede systemer. En sårbarhedsscanning vil skabe et overblik i hvorvidt jeres hardware og software er sikkert opsat og vedligeholdt på virksomhedens netværk.
 
Resultaterne af sårbarhedsscanningen samles i en rapport, der indeholder et overordnet ledelses-summary, der konkluderer på det overordnede sikkerhedsniveau og prioriterede anbefalinger. Vi rapporterer ligeledes om de specifikke sårbarheder, som vi identificerer under testen, samt om den risiko, som de medfører, og giver specifikke tekniske anbefalinger til udbedring af sårbarhederne.
 
Intern og ekstern scan
For at kunne lave en sårbarhedsscanning, skal vi bruge antallet af IP-adresser eller IP ranges, som ønskes scannet for sårbarheder. Dette kan være både interne og eksterne adresser. Ved en ekstern scanning, vil vi gøre dette fra vores kontor i Aarhus eller Ballerup. Når der skal scannes internt, skal der gives fysisk adgang.
 
For mere information om sårbarhedsscanning eller bookning af gennemgang, kontakt Kim Elgaard.