Veeam

Veeam

Veeam arbejder ud fra den overbevisning, at data er enhver virksomheds mest værdifulde aktiv og sælger derfor løsninger, der udelukkende er fokuseret på virtualisering og cloud teknologier. De gamle typer backup systemer kan ikke følge med de krav, der stilles af virtuelle miljøer, voksende datamængder, begrænsede backupvinduer og en stadig større intolerance for nedetid og datatab. Hos Veeam opfattes nutidens krav til IT som en konsekvens af de problemer, der tidligere har været med backup såsom begrænset ydelse, stigende kompleksitet og høje omkostninger. Veeam søger at løse denne problemstilling ved at tilbyde en række produkter, der er prisvenlige, ydedygtige og samtidig nemme at anvende i samspil med det moderne datacenter (VMware og Hyper-V). Med Veeam vil det aldrig mere være nødvendigt at opdatere en agent eller gendanne en virtuel maskine fra bunden og Veeam Backup og Replication tilvejebringer omfattende fordele i forhold til gamle backupsystemer ved at:
 • Reducere backup og recovery tid med 95%
 • Reducere administrationstid med 90 %
 • Reducere omkostninger med op til 70 %

Veeam hos Arrow ECS

Fokus

Hos Arrow ECS kan vi rådgive om Veeam løsninger i alle faser: presales, licensering, implementering og uddannelse. På vores lokationer i Ballerup og Viby afholder vi Veeams kurser og bestræber os generelt gennem teknisk viden, på at vores partnere og slutkunder er opdateret på den nyeste teknologi fra Veeam. Vores fokuspunkter er at:

 • Fungere som ”go-to distributor” i Danmark, når det gælder Veeam.
 • Hjælpe Veeams eksisterende partnere til at maksimere deres indtjening på salg af Veeams løsninger.
 • Sikre at slutkunder i hele Danmark maksimerer afkastet af deres investering i Veeam gennem grundig uddannelse.

Løsninger
I vores løsninger tager vi udgangspunkt i at tilsikre, at partner såvel som slutkunde får det bedst mulige resultat med Veeam i forhold til de behov, der er i den specifikke situation.

Hos Arrow ECS differentierer vi os som Veeam distributør ved at kunne rådgive og levere den server, storage og netværksinfrastruktur, der er nødvendig i forhold til en Veeam løsning.

Kompetencer
Vi tilsigter til enhver tid at have to Veeam Certified Engineers (VMCE’ere), og samtidig har vi bygget en række værktøjer, der gør det nemt for vores partnere at handle med Veeam software. Vi har hele tre licensspecialister, og vores team kan levere presales rådgivning til partnere og slutkunder på Veeams teknologiportefølje. Slutteligt er vi autoriseret af Veeam til at udbyde deres officielle kurser.

How can we help?
Vores Veeam certificeringer, kombineret med de mange timer vores team i det daglige bruger på at håndtere Veeam, sikrer, at du har en kompetent samarbejdspartner og distributør i Arrow ECS, hvor den rette løsning er i fokus.

Tilbage til producenter

 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 06-06-2017

  Sæt kryds i kalenderen til næste VMUG møde

  Så Veeam User Group Danmark klar med nyt arrangement – fredag d. 9. juni. Kom og netværk med dine Veeam-kolleger og bliv klogere! Arrow vil også være tilstede på dagen!
 2. 27-02-2017

  Vil du med til Veeam On i New Orleans d. 16-18 maj?

  Vil du gerne med til Veeam On i New Orleans d. 16-18 maj?
 3. 23-01-2017

  Windows og Linux agenten gratis i 6 måneder med Basic Support til alle eksisterende Veeam kunder

  Tilbyd dine kunder Windows og Linux agenten gratis i 6 måneder med Basic support til alle eksisterende Veeam kunder.
 

 Kontakt

 
Annette Sønderup Jakobsen
Business Unit Manager - VMware
+45 22 95 50 05
Kenneth Ulstrup
Channel Sales Manager
+45 30 16 13 57
Inside Sales
+45 70 25 45 00