Education Services

Arrow - Authorized Training Center - ATC for en lang række førende producenter.

Kontakt os

Optimer din teknologiinvestering med prisvindende træning.

Træning er ofte den manglende forbindelse mellem at implementere en løsning og at realisere investeringens værdi.
Den hyppighed, hvorpå virksomheder introducerer nye teknologier, fremhæver vigtigheden af denne forbindelse yderligere. For mange partnere er uddannelse en forsømt eller overset mulighed, som driver slutbrugerne til at kontakte alternative kilder for den uddannelse, de søger.

Som en af de Top 20 globale udbydere af it-uddannelse gør Arrow det let at sælge og levere uddannelsestjenester. Vores eksperttræner brænder for at dele deres viden og videregive deres oplevelser til dig og dine kunder.

Vi har uddannelsestjenester, der matcher næsten enhver løsning, du måtte levere, og hvis vores portefølje ikke tilbyder det, du leder efter, trækker vi på vores bredere netværk af partnere for at gøre det, du har brug for, ske.

Alle vores træningsprogrammer er omhyggeligt udviklet og konstant opdateret. Gennem en række leveringsmetoder giver vi formelle og uformelle læringsmuligheder plus muligheden for at dele erfaringer og know-how.


Instruktør træning
Vores omfattende kurser er tilgængelige i Ballerup og Aarhus med et bredt udvalg af programmer, du kan vælge imellem.

Interaktive online træning
I en lynhurtig verden er det ofte vanskeligt at finde tid til at deltage i personlige kurser. Vores interaktive online træninger giver dig mulighed for at opleve kursus, mens du forbliver remote.

Selvstudie 
Tilpas træningen, så det passer dig og din virksomhed. Dette online program er meget fleksibelt og giver studerende mulighed for at komme videre i deres eget tempo.

Skræddersyet træning
Du kan skræddersy træninger på praktisk talt ethvert sted. Eller vi kan efter en træningsbehovsanalyse vurdere dit nøjagtige træningskrav og dermed tilpasse vores tjenester i overensstemmelse hermed. 

Kursuskalender
Få et overblik over samtlige kurser, datoer og priser i vores kursuskalender. Du er også altid velkommen til at sende spørgsmål og forespørgsler via training.ecs.dk@arrow.com.
 
Pearson VUE Testcenter
Arrow er Pearson VUE Authorized Testing Center. Vores testcenter tilbyder eksamenskandidaterne et behageligt og seriøst miljø for afholdelse af eksamen.
Læs om certificering hos Pearson VUE: www.pearsonvue.com
 

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om vores træninger, testcenter eller tilmelde dig en eksamen? Venligst kan du kontakte os på training.ecs.dk@arrow.com eller telefon +45 7025 4500.
 
 

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os