Marketing Services

Driv nye opportunities og differensier dine tilbud.

Bliv partner Kontakt os

Arrow Marketing Services  

Øg omsætningen og accellerer salgscyklussen.

Uanset om du ønsker at tiltrække nye kundeemner eller vinde markedsandele, så har Arrow marketing færdigheder, viden og erfaring til at holde dig Five years out.

Vi hjælper vores partnere med at levere marketing strategier, der driver deres forretning, fremhæver deres profil og får deres budskab hørt i et støjende marked. Vi kan hjælpe med at identificere, hvem der er modtagelig for jeres tilbud og generere leads af høj kvalitet, pleje disse prospekts- og arbejde med jer i at konvertere kundernes interesse til et salg. Vi spænder over digitale og sociale virkemidler og leverer fremragende kundearrangementer.

Vi er forpligtet til at dele vores marketingekspertise med vores partnere.

Kanalaktivering fra Arrow udstyrer dine teams med de færdigheder, de har for at sælge avancerede løsninger. Vi deler vores indsigt i leverandørernes udviklingsstrategier og holder dig opdateret på deres produkt road maps. Vi kan hjælpe dig med at komme ind på nye markeder/sektorer og udvide udvalget af den leverandørteknologi, du tilbyder.

Vi tilbyder en komplet pakke af marketingtjenester, der hjælper dig med at vende muligheden til virkeligheden. Vores højt kvalificerede og erfarne team er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen i den omkostningseffektive opbygning af din virksomhed.

  • Et end-to-end marketing partnerskab med dit team
  • Hjælper dig med at få adgang til og administrere marketing development funding
  • Nyd godt af vores marketingtjenester og support


Kontakt os

Ønsker du mere information om Arrow's Marketing Services og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed - kontakt os på +45 7025 4500 eller send os en e-mail på marketing.ecs.dk@arrow.com.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os

Arrow Telemarketing er en specialiseret enhed med stor kompetence inden for kompleks IT og formidling deraf. Dette har givet os årelang erfaring med aktiviteter indenfor Arrow's 6 fokusområder:

Server, Storage, Network & Security, Virtualisation, Services og Middleware.

Vi er klar til at løse alle slags opgaver, uanset om det drejer sig om: 

  • Email permission 
  • Leadgenerering 
  • Mødebooking 
  • Seminartilmelding 
  • Datavask


Ønsker du at høre mere om mulighederne med telemarketing eller få et tilbud, så kontakt Telemarketing Manager Kim Benner på kim.benner@arrow.com eller mobil: +45 3016 1310.